.MUET #2

Salam.

I dah selamat sampai Melaka. Malam ni tumpang tidur rumah kawan sebab rumah sewa I dekat Melaka tak ada orang. Takut pulak tidur sorang-sorang. Dah lah rumah sewa I tuh banyak hantu. =.="

Sebenarnya, I susah nak dapat permission dari mama tidur rumah orang. Ni pun sebab terpaksa. Lagipun, esok nak kena gerak ke UiTM Alor Gajah awal pagi. Lepas subuh kena gerak terus sebab kena sampai sana pukul 7.30 pagi. =.=" I naik kereta dengan kawan I, Aien.

Kawan I ni duduk dengan kakak dia. Kakak dia ada 2 orang anak yang comel. Anak-anak dia panggil I Acik. Terasa tua pulak. Keh keh keh.

Oh yer, mesti ramai orang cakap, kalau sambung degree, kena ada MUET dulu, baru boleh sambung. But in my case, time I diploma dulu, I memang student UiTM. So, UiTM bagi kelonggaran kepada student dia untuk terus sambung without MUET. Tapi, untuk grad degree nanti, kena ada MUET walaupun ambil time dah sambung degree. Ada faham? Ramai jer kawan-kawan I yang sama kes dengan I. Itu untung nya student UiTM. :)

Malam ni pun tak boleh online lama sikit sebab I bawak lappy tapi tak bawak cabel. Sengal betul. T__T Sekarang batteri lappy ni ada lagi 85%. Huuu...dapat lah online kejap. Tapi bagus gak, boleh I tidur awal. Kang esok tertidur dalam dewan exam. Huhuhu.

So, wish me luck ekk. Pada siapa-siapa yang ambil MUET esok, good luck ekk. Dan kepada yang ambil exam MTest pun, good luck yer. Buat betul-betul. Doa banyak-banyak. Usaha dan seterusnya tawakal. InsyaAllah, berjaya jugak. Aminnn~ ^^,

Errr sebenarnya segan duduk rumah orang nii...
Hehehe...

Dah ada orang jumpa tumblr I.
Segan sangat sangat rasanya..
Nak kena tukar URL lagi kot =.="