.jawapan teka teki tekuk

Salam.

Fuhh..sorry lambat kasik jawapan untuk teka teki tekuk ni. Segan pulak bila ramai yang bagi reaksi kepada teka teki sengal I tuh. Hihihi

Soalan
Gajah jadi ayam
Zirafah jadi ayam
Badak pun jadi ayam
Habis ayam jadi apa?

Jawapan
Ayam jadik pengadil.
Sebab banyak sangat binatang nak jadik ayam

^.^

So, tiada pemenang.
Kah kah kah!

Mesti korang ingat jawapan dia
AYAM JADI BANYAK KAN?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok fine.
Memang tu pun jawapan sebenar.
HAHAHA

Jawapan Sebenar
Ayam jadi banyak

Jawapan yang first tadi tu, I tipu jer.
Keh keh keh


*larikkk!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Peace!
Hihihi~

Gambar kuah tak snap pulak
=.="

So, siapa yang jawap betul tu, boleh datang rumah I esok. I kasik makan puding berkuah yang lemak berkrim disukai ramai. Datang lah ek. Jangan malu-malu. Hihi. Thanks guys sebab jawap teka teki tekuk I yang sengal tuh. Tak sangka, ramai pulak yang jawap. *blushing*

Before I nak tidur, I nak mintak tolong korang vote I dekat SINI. I terpilih untuk 2 kategori.

Blog Personal Wanita Pilihan

dan

Blog Tutorial Pilihan


Undi dengan ikhlas yer. I tak paksa. Kalau ada rezeki, menang lah. Kalau tak, tak per. At least, I bersyukur sangat sangat sangat sebab terpilih. Thanks sangat sangat pada mereka mereka yang calonkan I, pacal yang hina neh. Huk huk huk T___T

Haha. Dah start dah drama swasta :P Ok lah, I nak tidur. Pagi esok kena pergi Melaka lagik. Kang tak sempat nak hantar puding ni esok untuk wedding cousin I tuhh... Nanti free, I pergi BW blog korang ek. Lately ni sangat busy. Sorry tau!

Selamat malam korang.
Havagudream ^^,