.cuba bayangkan.....

Salam.

Cuba bayangkan ek.. Kalau korang suka someone, lepas tu, beliau ada girlfriend.. =.=" Sadis kan? Korang dah aim lama dah laki ni. Siap mimpi-mimpi lagik kan.. Muka beliau lagi hensem dari Adi Putra. TAPI masalahnya beliau ada girlfriend. I ni memang pantang kalau nampak lelaki hensem sikit. Hakhakhak. Eleh tak yah cakap I, korang pun samaaaaaa kannnnnnn :P

Tapi, sadis ok percintaan macam ni.
T__________T

Ohhh Emmm Geeeeee......... Takkan nak pergi amek pistol then pergi tembak girlfriend beliau kan kan? So, kalau perempuan baik dan comel macam I ni, kah kah kah, mesti lah cuma boleh duduk diam diam, nangis kadang kadang dan mendoakan orang yang korang admire tuh cepat cepat clash dengan girlfriend beliau. HAHA.

Gila jahat budak intan ni.. Eh tak ah, mesti lah I akan mendoakan kebahagiaan mereka. Kan lebih baik macamtu kan kan.. Kalau ada jodoh, ada lah.. Buat apa nak kacau orang kan kan? :')
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Woiiiitt!
I cuma suruh korang bayangkan jer lahh..
Mana ada I admire pada sesiapa :P
Kui kui kui~~