.boyfriend i comel, boyfriend korang macamana?

Salam

Bertemu lagi kita dalam segmen flashback. Tiba-tiba I rasa macam tengah tengok drama TV siap ada segmen flashback bagai. =.= Dah lama tak feeling gediks, comel dan sewaktu dengannya macam korang korang yang ada boipren. Seronok baca entry korang. Ok tipu. Sedih sikit sikit sebenarnya. Sikit jer. Tak banyak pun. :P

Dan tiba-tiba I rasa macam nak berangan selama 2 saat yang konon konon I ada boipren.. Hihihihi. Mari mari!

I ni jenis selalu bangun lambat. Bila I bangun tidur jer, mesti capai handphone and cepat-cepat sms boipren I. "Good morning B....Heeee"

Itu ayat perli oke =.=

Boyfriend I jauh. So, kalau rindu, selalu lah MMS. Tak semestinya hantar gambar sendiri. Gambar aktiviti harian pun hantar jugak. Kikikiki. :P

=)

Bukan setakat sarapan pagi, time makan waktu lain pun, nak jugak tau apa yang boipren I makan. Hihi.

Walaupun cuma makan megi. :')

Dulu, rambut I panjang. I sayang gila dekat rambut I yang panjang mengurai tu. Tapi one day, I terasa macam nak potong pendek. Tak de sapa-sapa suruh pun. Tapi bila dah potong, I rasa menyesal :'( Tapi bila boipren I cakap....

Dan sekarang, I suka rambut I =)

Boipren I nakal. Suka sakat sakat I. Tapi I suka. Sebab dia comel. I suka semuanya tentang dia. Kadang-kadang geram jugak bila selalu kena sakat. Rasa nak ketuk ketuk jer dia.

Hihi mengada kan dia tu? :P

Bila nak tido, mesti boipren I akan sms I. Tak pernah lupa. Alaa benda ni sama jer macam boipren korang jugak kan kan? Hihihi.

Nyte B~~ =)

I dengan boipren I long distance. So, hari hari mesti nak tanya dia, "B rindu bb tak? Rindu tak..? Rindu takkkkk???" Dan jawapan dia...

I ni memang suka merajuk pun :P

Time bulan puasa I puasa ganti, banyak lah alasan I malas puasa. Mula lah sms boipren I, "B..lapar lah.. macam nak pengsan jerr..."

Sebenarnya I bukan tak larat nak puasa,
cuma I nak manja-manja dengan dia. :')

Bila dah jauh, mesti lah susah dan jarang mahu jumpa. Bila sampai masa nak dating, mesti eksaited gila. Pagi pagi buta I dah bangun. Rindu punya pasal.

Mestilah semangat! Heeee~

Selalunya, I yang kerap sms dia. 24 jam nak sms jer kejenya. Tapi bila satu satu masa, I tak sms dia, mesti dia pelik. Dan dia yang sms I dulu.

Awak rindu saya yer? :')

Dan bila dah lamaaa sangat tak jumpa, mesti lah rindu gila pork. Kadang-kadang sampai boleh nangis sebab rindu sangat sangat. Heh, nangis konon. Padahal memang I suka nangis. Kikikiki :P

Tapi tak sangka lah dia lagi rindu kan I :')
.
.
.
.
.
BOIPREN KORANG PULAK MACAMANA?
SWEET TAK MACAM BOIPREN I?
Share lah cerita pasal BF korang
^.^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OK FINE..
Rindu nak orang panggil I sayang.
Hmm...

TIBA-TIBA I NGANTUK.
TIBA-TIBA MATA MASUK HABUK.

I TIDUR DULU YER.
SELAMAT MALAM SEMUA.

Bye korang~~~