.berdebar-debar jantung aku

Salam Readers~

Lepas zuhur tadi I tertidur. Ngantuk sangat sebab bangun awal pagi tadi. Mama ajak breakfast kat luar dengan abah. Then kul 4pm tadi tersedar sebab adik I ketuk pintu sebab cakap kakak I call handphone I banyak kali, tapi I tak angkat. Tengok both handphone ada banyak missed call. Tapi nombor yang di nanti, tak ada. Maksud I, nombor ekor. Ok, bai.

Hm..korang pernah rasa berdebar-debar tak? Bila korang suka orang tu, lepas tu, korang nampak dia dekat mana-mana. Tak kira lah, dalam alam maya atau nyata. Shit. I berdebar-debar gila. Tak tau nak tegur ke tak. Pikir beribu-ribu-ribu-juta-million-zillion kali sampai lah I bukak blogger.com and terus tulis entry ni. Dem. Tak suka rasa macam ni.

Tiba-tiba I teringat satu group dekat FB. "Saya suka tengok dia online, tapi saya takut nak tegur". Masalahnya orang yang I suka, I tak add FB dia. Kalau add pun, dia tanak approve kot. Sob sob sob.

Tadi tidur mimpi best.
Rasa tak nak bangun.
Spoil betul adik I ketuk-ketuk pintu.

Aku ketuk kepala kau balik kang!
Grrr!

Bai!