.baby, i love u.. i love u anyway... i love u no matter what

Salam Readers~

Tak boleh tidur pulak. Haish, sekarang ni dok layan lagu lagu dekat Youtube. Dah jadi kegilaan I sekarang. Melayan youtube. I'm not so into TV. I memang jarang tengok TV. Life I hari-hari dengan laptop, dengan internet. Kalau dah duduk rumah ni, memang jarang lah keluar. Jarang hang out dengan kawan-kawan.

Banyak lagu yang I dengar malam ni. Feeling-feeling gedik sikit. Dengar lagu love-love. Oh sweet nya. Kalau yang tengah hangat bercinta tu mesti feeling habis lah kan. Tapi untuk orang macam I neh, setakat layan jer lah. Huhu. Tapi pe salahnya kan. Feeling konon-konon tengah bercinta jugak. Ah, pedulik hape. Kuikuikui~

Jom layan lagu dekat bawah ni dulu.

That's when I love you.

Ok, cik-cik puan dan cik-cik gadis sekalian. Macamana? Best tak? Tolong lah cakapppppppppp best! Takkan lah I sorang jer yang feeling best. Mesti something wrong somewhere. Huhu. Ok lah, I kena tidur. Esok hari penting! Dah pukul 2.15am dah! Tak perasan pulak. Selamat malam~ :-)

Male version.

Please please
Please somebody sing this song for me.
I heart it much!

So when u turn to hide your eyes
Cause the movie it made u cry
That's when I love u
I love u
A little more each time


And when u can't quite match you clothes
Or when u laugh at your own jokes
that's when I love u I love u
More then u know


And when u forgot that we had a date
Or that look that u give when u show up late
Baby I love u ,I love u anyway


Hmmm



Hmmm









Bila dengar lama-lama lagu ni
macam nak nangis pulak =.="








Oi oi intan!
Tampar nak?
Grrr!

Bai!