.three layer tea

Salam Readers~

Sepanjang 23 tahun, 10 bulan dan 3 minggu, 23 jam, 46 minit dan beberapa saat I hidup dalam dunia ni, hari ni baru first time I minum air 3 layer tea. Gila ketinggalan zaman! Hihihi. Sebelum ni pernah dengar dari kawan jer. Tak terfikir nak rasa. Tapi pagi tadi, time I breakfast sorang-sorang dekat mamak, tiba-tiba teringin.

Korang pernah minum tak?

Tapi sedap gila air neh wehh.. Ada 3 lapisan. Kalau I tak silap, lapisan bawah sekali tu gula merah, then susu, atas sekali baru teh. Hmmm...rasa macam gila pulak pergi breakfast sorang-sorang since I neh penakut. Kang kena culik pulak. Hehe. Tapi mamak yang I lepak neh betul-betul sebelah campus I. So, no worries! :)

And nasib baik ada wifi kat mamak tu. Boleh la I online twitter & FB. Actually I nak buat revision dengan kawan I, sebab petang tadi ada exam account. Sementara tunggu kawan I sampai, I makan lah dulu. Ada orang ngorat pun I buat tak tau jer. Cewah! Heee~~

Ini kawan I, Rawiyah.

Rasanya boleh kira dengan jari
berapa kali I pergi library sem ni.

Keh keh keh!

Bai!