.pet baru saya!

Salam Readers~

Hai hai hai. Kali ni I nak memperkenalkan pet baru I. Mesti lah seekor hamster! Tak kan seekor hamzah pulak. Har har har.

Comel kan beliau tidur.
Heee~

I namakan pet I neh dengan nama Bobo. Sebab I suka nama bobo tu. Sentimental value. Tak memasal. Sikit sikit nak sentimental value. Pang kang! =.=" Actually I bagi dia nama Bobo sebab hamster neh boroi. Haish.. Sekeh sekali baru tau. Geram betul!

I ni penakut sebenarnya. Even dengan kucen pun I geli. Hehe. Tapi hamster I ni baik. Diam jer. Dia tak aktif sangat. Buat masa ni, I letak dia dalam bekas macam akuarium ikan. Nanti ada duit lebih, I nak beli sangkar dia. Yeayy! Hamster ni kawan I yang kasik sebab dia ada banyak hamster.

Tengok!
I dah tak takut dahh :)

Haipp!
Abaikan muka I yang sakai
dan mata yang rabak tu
=.="

Lepas ni I dah tak sedih sedih lagi. I akan isi masa lapang I dengan main dengan Bobo. Heee.. Kalau ngantuk-ngantuk time study, boleh kacau Bobo. Dan abaikan lah keadaan rumah sewa I yang macam kapal karam tuh.

So, pemenang untuk soalan "Cuba teka apa pet baru I." tu di menangi oleh ...........

Jeng jeng jeng!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cik QasehThya

So, bila kita nak dating?
Hiks! :)


Bai!