.penenang hati

Salam Readers~

Tidur lambat, bangun cepat, sebab kelas pukul 8.30 pagi hari ni. Malas-malas nak pergi kelas. Kepala pening banyak nangis, mata sakit.. Semua sakit.. Tapi kena pergi kelas jugak sebab ada presentation. Tiba-tiba budak rumah cakap, kelas batal. Slide untuk presentation kena print out dan submit malam esok time test. Ok, noted.

Tak tidur semula. On lappy, cari gambar dan bahan untuk public speaking esok. Speech belum hafal. Rasa nya baru 30% hafal. Tajuk? Shisha, does it bring prosperity or disaster. Tak ada gambar shisha yang sesuai. Bila google, semua gambar mat salleh, pak arab. I need malay.

Exam dah tak lama lagi. Test minggu ni berlambak-lambak. Khamis malam ada test, Jumaat pagi ada test. Isnin ada MUET. Tapi hati tak tenang. Bila tak tenang, nangis-nangis. Tapi problem tak solve jugak. Dah tau, tapi buat jugak. Bodoh kan? Bila tak tenang, mama cakap, pergi solat. Nanti tenang. Apa-apa pun, kena dekatkan diri dengan tuhan. Bila kita susah atau senang, Dia sentiasa ada. Kalau belum solat, pergi solat cepat. Nanti kita akan tenang. It reali works.

Tenang kan? :)

Ok lah, I nak pergi lunch dan need to take some milk then start study. Tulang-tulang ni asyik sakit-sakit jer. Dah lamaaaaaaaa sangat tak minum susu anlene tu since sekarang dah tak ada siapa-siapa nak ingatkan. I kan jenis yang "rely on someone". So tak ada maknanya nak minum kalau orang tak ingatkan? Hiks! :)

Bai!