.pad baru

Salam Readers~

Tekanan perasaan. Tekanan! Tekanan! Tekanan. Haish, I kalau tekanan mesti tak boleh nak sorok-sorok. Ciskek betul. Hati jadi membara. Rasa nak meletup, nak pecah kepala, semua lah. Tapi tak pun, last-last melalak, mata rabak. Bagus.

Semalam keluar overnite dengan Rose. Tengok movie, makan mcd. Tengok cerita The Child's Eyes 3D. I banyak jerit dari tengok. Cilakak punya cerita. Bikin gua tekejut jer. Rose lah tu nak sangat tengok. Haishhh =.="

Dalam beberapa hari ni, I banyak spend time dengan Rose. Share problem. Dulu tak ada lah rapat sangat. Tapi since kami mengalami masalah yang sama, rasa selesa pulak. Dah 3 hari dia tidur rumah I dan semalam I tidur rumah dia pulak.

Hm..Actually I nak ceta benda lain sebenarnya. Kan hari tu, I ada bela ikan. Tak sampai sebulan, ikan I mati. :"( So, I ingat nak bela pet baru. Actually dah ada dah pet baru I tuh. He he.

Cuba teka apa pet baru I.
Siapa dapat teka, I kasik hadiah.

Hadiah :
Dating dengan I
Mau?

Mesti tak ada siapa nak kan?
=.="

Bai!