.nak buat yang masa satu dulu neh?

Salam Readers~

I neh memang lorat sikit. Kadang-kadang kan, benda kecik pun, susah nak buat decision. Tadi, masa tengah mandi, otak ni ligat berfikir, lepas ni nak buat apa ek?

Nak basuh baju dulu ke?
Nak bersihkan cage Bobo ke?
Nak pergi Tesco ke?
Atau nak study dulu?

Ok ok, pergi solat zuhur dulu lagi afdal kan kan? :) Ok lepas solat zuhur nak buat apa?

Nak basuh baju dulu ke?
Baju I dah banyak kurang ni.

Nak bersihkan cage Bobo ke?
Dah kotor dah cage dia.

Nak pergi Tesco ke?
Nak beli biskut, shower foam,
dan beberapa barang peribadi lain.
Dan dan nak habis time macam ni =.='

Atau nak study dulu?
Esok petang I exam paper HRM
(Human Resource Management)

Haish, kan dah pening semula. Ok, kita anggap jer semua persoalan ni dah tamat. Tapi ada lagi persoalan lain dalam kepala otak I.

Nak pilih Encik Mutiara Lipat?
Atau Encik Lengkung?
Atau Encik Botak?

Semuanya gelap. I neh dah lah gelap. I nak lah cari yang cerah sikit. At least, nanti kahwin, ada potensi untuk anak-anak I cerah dan comel. Tapi, Encik Mutiara Lipat dan Encik Lengkung tu agak cerah~~ Awww~ Heh, kan I dah pening kepala.

See?
Benda remeh pun tak boleh nak decide.
Lemah betul :"(

Eh, I belum lunch lagi!

Nak lunch dulu ke atau
nak buat semua benda kat atas tu dulu?

Urghh pening~~~~~
@.@!

Bai!