.menyesal buat entry tu tadi. T__T

Salam Readers~

Dem. Dem. Dem. Menyesal! Itu jer yang boleh I describe sekarang neh. Terasa menyesal sebab buat entry jumpa m**** petang tadi. Nasib baik gambar-gambar I dah delete dari handphone I. Kalau tak, tak sanggup I nak sentuh handphone tu. T___T

Baring-baring, guling-guling, baca nota untuk exam esok petang. Tiba-tiba suasana rumah senyap. Ramai housemate dah tertidur time baca nota. Tapi I pulak tak boleh tidur. Teringat macam-macam. Then pergi toilet, basuh kaki, ambil wuduk. Moga-moga tenang.

Tadi I call encik mutiara lipat tersayang. Borak-borak. Gelak-gelak. Tapi lepas letak telefon, takut balik. Meremang segala bulu-bulu yang ada. Hekhek. Ok tipu. Bulu roma sahaja yang meremang okeyh. Rasa nak call encik mutiara lipat semula jer. Tapi beliau tengah busy kot. Malas lah kacau.

Tadi I dah off lappy, nak baca nota tapi tak boleh nak focus. Bising. Dengar orang karaoke. Malam-malam buta pun nak karaoke. Kalau suara sedap tak pe. Hehehe. Then tiba-tiba teringat macam-macam. Teringat pasal petang tadi tu.

Tensen. I terus on lappy balik dan start taip entry neh. Urghh..rasa macam nak tidur, tapi otak fikir macam-macam. Nasib baik m**** tu tadi tak nampak muka. Kalau nampak, sumpah I pengsan atau demam terus.

Ohh mennnnn.. I dah start takut. Tak nak fikir... Tak nak fikir.. Tak nak fikirrrrrrrrrr!!!!!!!! Ni yang rasa lemah neh. Ni yang rasa nak nangis kang! Waaaa... Tolongggg~~ Asal berdebar-debar semacam neh. T___T

Bai!