.kejap nanges, kejap ketawa = gila!

Salam Readers~

Hari ni mood sedih lagi. Hehe. I ni hari-hari mood sedih kan? Dekat FB pun status semua nak sedih-sedih. I ni bukan jenis yang pandai nak sorok atau cover line. Kalau I tak suka, I akan terus tarik muka. Kalau sedih, memang tak bole nak cover-cover.

I ni hari-hari nangis. Kesian dekat mata neh :") Tadi tengok hindustan, cerita Maan. Part kena potong kaki, kena operate bagai tu dah cukup buat I sedih. Memang mengalir lah airmata ni.. Mengalir tak benti-benti. Pelik betul! I teringat time I kena operate 6 tahun lepas. Please please jangan tanya apa-apa lagi pasal hal tu, nanti I nangis lagi! T__T

I sedih ok. Korang takkan tahu apa yang I rasa sebab benda ni, I seorang yang rasa. So, kalau I nangis-nangis, harap korang faham lah yer. I bukan nak sakitkan diri sendiri, tapi ianya automatik. :"(

Hey hey mata ku sayang...
Kau tahan yer selagi boleh..
Aku janji, lepas semua ni berakhir,
kau takkan mengeluarkan airmata lagi !
Promise Heeee~~
Esok 10/10/10. Cantik kan tarikh tu. Dan tarikh tu jugak lah akan menjadi hari bahagia bagi seseorang yang pernah hadir dalam hidup I masa zaman I sekolah dulu, Encik N. 4 tahun yang sia-sia dengan dia. :") Tapi tak apa lah. Benda dah lamaaaaaaaaa lepas. Tak payah nak kenang-kenang. Huhu. Apa-apa pun, I tumpang gembira dengan hari bahagia dia. Semoga kekal lah sampai hujung nyawa walaupun jauhhhhhhhhh di sudut hati I, I sedih. He he he. Sedih pun nak gelak kan intan neh. Masalah emosi betul. Haishhhh =.="


Tadi tengok FB si F pulak. Walaupun bukan friend dengan dia, dia tak private pun page dia. So, boleh lah I stalk die. Hehe. Dia pulak sangat happy dengan gf baru dia. Alhamdulillah... Dengar cerita dari kembar dia, dia nak bertunang pada tahun hadapan. Alhamdulillah lagi sekali. Semoga kekal lah selamanya. Aminnn~ Bestnyeee... Semua nak makan nasik minyak dahh :")

Dan Si H pula pun happy dengan life dia. Dengar-dengar dah nak mula bercinta semula. Harap-harap semuanya ok ok lahh yerr...Tak tahu nak cakap apa. Senyum jer lahh... Heee :")

I jer macam ni. Tetap sama. Tetap intanurulfateha yang kuat nanges, kuat ketawa, lepas tu nanges semula. Dan sentiasa dan tetap hidup dalam kenangan. :") Tak ape lah. Semua ni pengalaman hidup dan semoga dapat mematangkan diri I. Huh, matang lah sangat... Ok lah, tak tahu nak taip apa dah. Kang lama-lama kang nanges lagi lama.

Ermmm Mama,
Angah nak balik rumahhhhhh!
T___T

Tak nak duduk sini....

Angah rindu Mama, Abah,
Along, Yeop, Adik and Chacha...

Angah rindu nenek sangat-sangat...
Semoga nenek sentiasa sihat :"(

Rindu kawan baik...

Rindu semuaaaaaaaa....
T_____T

Bila semuanya bercampur-campur,
kepala otak jadi tak betul.


JANGAN LAYAN INTAN NI.
DIA DAH GILA!

Bai!