.jumpa mayat dalam Sungai Kampung Morten, Melaka

Salam Readers~

Tadi, dalam pukul 5 lebih, duduk-duduk depan rumah. Makan-makan pizza, kek, sate sebab celebrate birthday housemate. Then, tiba-tiba macam gedik nak kasik abang rumah sebelah kek birthday tu.. Sebab ada lebih. Bagi salam banyak kali tak keluar-keluar. Tidur kot. Dem. Tidur petang-petang gila lah woii! *emo*

Ok sambung. Rumah sewa I neh mengadap sungai. Then tengah-tengah tunggu abang rumah sebelah keluar, tiba-tiba nampak ramai orang kecoh-kecoh dekat tepi sungai. Kalau kepoh tu, kepoh jugak kan? Heh, I cepat-cepat zupppppppp pergi tepi sungai. Then I nampak...............

I nampak ada seorang lelaki dewasa dan seorang budak lelaki tengah tarik sesuatu. Ramai orang yang kat situ cakap ianya mayat. Tapi I macam tak puas hati. I nak jugak tengok dekat-dekat. Then... jeng jeng jeng..........................

See? Nampak tak apa yang I nampak neh. T___________T Mangsa dipercayai seorang wanita tua, cina. I tak sure, beliau meninggal dunia sebab apa. Mungkin terjatuh masa pergi jogging, mungkin di bunuh ataupun mungkin bunuh diri.

Kesian kan? :"(

Tunggu lah berita malam ni, atau surat khabar esok pagi
untuk berita penuh yerr...

*amacam, ada bakat jadi wartawan tak?*
keh keh keh~~

Boleh KLIK SINI sebab
kawan I pun ada update jugak.
Siap ada video dari saksi utama.
Hakhakhak!

(tapi kena mute dulu lagu dekat bahagian bawah blog dia)

Bai!