.Izzati dah boleh online esok!

Salam Readers~

Baru baca wall Izzati dekat Facebook. Adik Izzati yang update.

"baru balik dari hospital ni,coz tdi angah jaga die jap.. kakyong suruh cakap kat semua kawan2 die yang die k.salam..tadi kakyong nak suh angah on9 guna hp die sbb die nk cakap kt kawan2 die yg die sudah sedar n nak ucap terima kaseh,tapi syg nyer kredit hp die xder..huk3.. sygg die kat kwn2 die.. tapi xper,esok insyALLAH angah usaha kan internet untuk kakyong ea..=) "

Sangat kuat semangat Izzati kan? Sekejap jer dia recover. Alhamdulillah, happy sangat-sangat. Syukur~~~

Bai!