.you, couple nak?

Salam Readers~

Ohh no no no~ Dah nak pukul 6 pagi! Apa kejadahnya I tak tidur lagik neh? Tsk! Ni semua pasal skandal I, Otromen Comel. Gayut tepon lama sangat. Sampai tak ingat dunia. Bagai dunia ini kami yang punya. Muahahaha! Hiks! Eh eh, I cakap pasal gayut tepon ke? Errr..eh mana ada! I gayut dengan orang lain tadi. Kih kih kih~ *buat muka tak bersalah*

Err ok ok, lupakan pasal skandal I itu. Mari berbalik kepada tajuk asal entry ni. "You, jom couple.." Errr I dapat sms tu dalam pukul 1 lebih tadi dari kosong-satu-maxis-nombor-lain-tak-boleh-bagitahu. Budak tuh sangat tidak serik okeyh mau meng-couple-kan diri dengan I. Dia tak tau ke yang I ni dah tua? Kawan-kawan sebaya I semua dah kahwin and ber-anak lima dah tau tak! T__T

Sejak dia tau I dah men-solo neh, sangat rajin sms walaupun tidak dilayan. Cukup lah Hamzah Ian seorang di hati. I tak mampu nak layan ramai-ramai. *bajet hot* Har har har.

Heeeee...actually I dah malas nak couple-couple ni. I tak serik, cuma penat. Penat menyerahkan segala macam perasaan ini kepada siapa-siapa lah. Last-last jadi macam sekarang ni. Huh! So, better skandal-skandal dulu, kawan-kawan dulu. Kan? Kan? Kan? Penat woi nak nangis sampai mata bengkak-bengkak!

Lepas ni, kalau ada jodoh, terus kahwin. Tak payah nak couple-couple. Couple lama-lama pun tak guna. Kalau couple lapan ratus tahun sekali pun, tapi tak ada jodoh, tak kahwin jugak. Ye tak? Lagipun couple ni tak ada dalam hadith. Tak ada dalam Al-Quran. :)

So, Sayang,
bila nak masuk meminang?
Har har har~

I nak kahwin betul-betul okeyh. Tak nak main kahwin kahwin macam Kila tu. Dia budak-budak lagi. Mana tau apa-apa. Hahaha~

Bai!