.terhegeh-hegeh macam penagih!

Salam Readers~

Oyeah oyeahh! Dah raya ke-9! Dan tadi untuk kali pertama nya, I pergi beraya ke rumah sedara I dengan family I. Gila lambat seminit I pergi beraya. Orang lain, raya pertama dah settle. I raya ke-9 baru terhegeh-hegeh. Dasar terhegeh-hegeh macam penagih betul lah! Huh!

Ini mama dan abah I.
Abah memang muka garang.
Polis lah katakan.
Sila jangan gerun. Har har har.

Dem!
I memang tak pandai posing.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nak cuba buat muka comel pulak.

Tetttt!
Gagal!
T___T


Bila tengok gambar ni lama-lama,
terasa macam mak nyah pulak.
=.="

Jom sambung cerita. Sangat menyesal dan penat okeyh pergi beraya tadi. I lagi rela mengadap lappy dari ikut pergi beraya. Mula-mula tadi macam tak nak pergi, tapi bila fikir balik, bila lagik I nak pergi rumah doang kan kan? Kang doang cakap I sombong pulak. Lagipun malam esok dah nak balik campus. Urghh! I hate that! T___T

Weh, serius tak tahu nak update entry apa malam ni. Mata dah rabak. Ok lah, I mahu offline dulu. Esok pagi-pagi I cuba sedaya upaya untuk blogwalking ke blog korang semua yer. Salam sayang untuk kamu dan kamu semuaaaa!

Selamat malam!
Bai!