.siapa kata cinta waktu sekolah tu tak boleh berputik kembali?

Salam Readers~

Mesti korang bengang kan dengan cerita dekat entry I sebelum ni? Kuikuikui~ Sebenarnya cerita tuh tak ada lah 100% salah. Ada yang betul. Tapi malas lah I nak bagitau yang mana satu salah dan mana satu yang betul. Korang teka lah sendiri. Siapa betul, I kasik duit raya. ;D

Ok, actually I baru balik beraya dengan kawan-kawan sekolah. Happy! Jumpa lagi skandal masa sekolah. Huhu.. Errr... Tak ada pape lah. Jom layan gambar ekk :)

Dengan kawan karib sampai mati. Dari kiri Nabila, Zafirah, I, and Noy. Laila tak ada dalam ni, sebab dah start kerja *dekat KL*. Ina pulak dah kahwin, dah ada baby. So tak dapat join :"(

Ni dekat depan rumah kawan I.
Eksaited nampak kerusi kayu neh.
Tapi macam tak best ambil gambar sorang-sorang.

Sebab berdua kan lebih baik?
Hikss!

Ni dekat rumah kawan yang lain. Nampak tak yang tengah jalan dekat belakang tu? Yang bertudung merah? She is dentist! Heee~~

Ehem ehem ;)

Dari kiri, Napi, Hazry, and Zahran.

Beramai-ramai.

Us again~

Ok, gambar terakhir.

Err cantik jugak ek I bertudung. Rugi lah dia ni. Huhu. Siapa kata I tak laku. Raaaaaaaaaamaaai jer nak dekat I. I jer tak layan. Hakhakhak. Ok tipu. I jer perasan.. Mana ada siapa-siapa nak dekat I. Errr...siapa mahu jadi calon menantu mama I, sila lah rajin-rajin pergi belog mama I ok. Gi bodek-bodek sana. I mau tidur.

Selamat malam.
Bai!

Photobucket