.sangat takut, terkejut tapi bersyukur

Salam Readers~

Update secara laju. Sepatutnya I masih dalam kelas, tapi kelas batal pulak, postpone hari jumaat. Dah lah jumaat memang tak ada kelas lagsung. Saja jer tak nak bagi I balik rumah minggu ni :"( So secara rasminya, tamat lah kelas I untuk hari ni. Sekian.

Actually I baru balik dari beli nasi bungkus dekat satu gerai dekat dengan rumah sewa I. I tak lapar pun sebenarnye, even dah makan vitamin B Complex yang mama belikan tu. :"( Tapi kawan I cakap, paksa jugak makan! Ok ok, I tengah paksa lah ni. =.="

Tapi bukan tu yang I nak share dengan korang. Tapi........ Errr...Tadi I nampak satu couple ni gaduh depan mata I. Dekat gedai makan tu. Waaaa...sangat tekejut! Time tu I dah siap dah pilih-pilih lauk (padahal 1 lauk jer) lepas tu nak bayar lah. Tiba-tiba ada satu motor berhenti sebelah I. (Gerai tu tepi jalan)

Dekat motor tu, couple yang naik. Tiba-tiba boy yang bawak motor tu, pukul pukul kepala girl tu Muka laki tu agak bengis ah, tengah marah kan, mesti lah bengis, takkan nak senyum pulak. Girl tu pakai helmet. Dia dah meraung-raung dah nangis. I secara spontan nya terus ter-lari kearah lain. Mana lah tau, kot-kot I kena pukul sekali.

Gila kuat okeyh boy tu pukul girl tu. Tak tau lah doang gaduh sebab apa. Then, kakak gerai tu cakap, "Jangan takut, biasa lah tu." Tapi pada I, benda tu bukan perkara biasa. Even girl tu buat salah sekalipun, jangan lah pukul wehh. Sakit tuuu... I kena marah pun dah nangis, lagi lah kena pukul.

Time adegan pukul memukul tu, suami kepada kakak gerai makan tu tolong leraikan. Sumpah berdebar-debar jantung I. Girl tu terus ke toilet, sambung nangis dalam toilet kot. Then boy tu duduk minum dekat gerai tu. Dia tengok-tengok I, tapi I buat-buat tak nampak. Walaupun dia hensem *kuikuikui* tapi dia dayus sebab pukul perempuan! Lagipun, doang baru couple kot, belum kawin lagi. Kalau dah kawin, ntah macamana. *emo*

Apa-apa pun, I bersyukur sangat sebab time I couple dengan beliau,
beliau tak pernah sakitkan I, tak pernah pukul I walaupun I neh banyak cekadak dan banyak songeh. Kuikuikui~ Eh tapi sebenarnye, beliau tak sempat nak pukul I sebab I dah smack down beliau dulu. Lalalala~~

So kesimpulannya, sayangilah wanita atau perempuan di sekeliling anda. Korang suka ker kalau adik, kakak atau mak korang kena pukul? Mesti tak kan? So, tak mau pukul-pukul k. Belai-belai tak per. Hihihi. Ok, I nak sambung makan.

Bai!