.rasa nak tercabut hidung

Salam Readers~

Baru lepas lunch dengan Abang Padil dan Kak Lin. Dieorang datang dari KL ke campus I sebab nak hantar Proposal FYP. Oh ye. Abang Padil ni abang kepada seorang teman lama I satu masa dulu.

Dah jauh baru terhegeh-hegeh nak snap.
=.="

"Thanks sebab datang Melaka and jumpa kita. :) Thanks sebab belanja kita makan tadi walaupun kita makan tak habis. =.=" Dan thanks untuk semuanyaaa... Happy sangat dapat borak dan lepak dengan korang. Abang Padil dengan Kak Lin baikkkkkkkkk sangat. Walaupun Abang Padil bukan abang betul kita, tapi Abang Padil treat kita macam adik kandung. Kak Lin pun sama. Sayang korang sangat sangat sangat! Errr kirim salim adik kembar kamu yer. Masa dia kahwin tahun depan, jangan lupa jemput. Kita nak kad yang wangi! :")"

Hmmm~ Tak tahu lah kenapa tapi hidung ni terasa gatal gila. Macam nak tercabut pun ada. Mungkin resdung. Mungkin jer lah. I pun tak tahu sangat ciri-ciri orang sakit resdung. Tsk! Sangat tidak selesa. Grrr geram! :"(

Banyak benda nak tulis, tapi rasa macam malas pulak. I kan pemalas. Tak tahu lah apesal. Kalau balik Melaka jer, mesti nak demam. Grrr! Kang pindah campus jugak kang.

Oh yer, semalam ada 4 orang bloggers datang raya rumah I yang dekat hulu tuu. Thanks sangat-sangat korang. :) Best sangat. Tapi I kecik hati ok. Sebab lepas balik dari rumah I, korang pergi karok tak ajak! Urghhh! T___T

Thanks a lot korang!
Cimi, Sara & Nurul

Doang datang berempat.
Sekali dengan Heidi.

Mama I pun melayan jer kami.
Huuu~

Bila mau lepak sama lagi?
Rindu mau peluk cium korang semua :"(

Oh ye. Pasal kenyataan dia dalam entry-entry dia tu, I mengaku memang betul apa yang dia cakap. 100% betul. Teruk kan I? I malas nak link ke blog dia. Sebab I tahu, korang pun tau siapa yang I maksudkan.

So, dah nampak kan I ni sangat jahat.
Sila jangan kawan dengan I!

Tak ape.
Jangan risau.
I Ok jer.

Redha~ :")

"Orang jahat memang di balas jahat"
HUKUM KARMA.
*padan muka I kan?*

Bai!