.minyak gas satu tin, sumbu kasi lebih

Salam Readers~

Pergh, I tak tahu kenapa I emo sangat-sangat hari ni. Sumpah weh. Tak de nak cakap baik-baik. Semua orang I nak sumpah jadi peti sejuk yang banyak ais. Sedap, sejuk dan nyaman! Urgh!

Nak cakap sebab period, I dah habis period dah. Ni tak tau ah apesal rasa nak maki orang je ni. Grrr! Pagi tadi dah kena tegur dengan Boneka Tak Sakit. Dia cakap, I asyik emo je. Ah lantak lu ah boneka. Gua memang emo. Lepas ni gua nak pakai celak tebal-tebal, macam budak-budak emo tuh. Ah tak masal.

Grrr! Petang ni dah kena balik Melaka. Weh, Melaka tak best ok. Tak nak balik. Apesal I rasa semacam je ni. Serius mood untuk study ntah kemana. Mood raya memang lah tak ada. Arghh rasa nak makan budak. Makan budakk!!

Arghh rasa macam nak bakar je blog ni. Tiba-tiba geli pulak tengok blog warna pink. Eii..geli geli geli! Nak bakar blog ni wehh.

Uncle, nak beli lighter satu.
Lepas tu nak minyak gas satu tin.
Sumbu kasi lebih.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Weh, Jangan salah faham bai.
I nak bakar blog ni la
Bukan nak main mercun!
=.="

Bai!

Psst!
Weh apesal ramai gadis add gua dekat FB
Semua mutual friend dengan dia
Tsk.. Abes lah gua kena serang
nanti

Har Har Har!