.doa untuk membantu mencari barang yang hilang

Salam Readers~

Heh, update secara laju.
Sebab banyakkkkkk kerja mau buat ini malam.
Ade presentation, nak buat report, exhibition
OMG, PENAT!


Malas mau membebel lagi panjang. I just nak share surah yang I baca time I cari gelang kesayangan I tuh. Kawan I, Cik Pia sms I,
"Kakak I pesan, kalau cari benda hilang sebut nama Allah, Ya Jami'.. Sambil cari sambil sebut.. I pulak selalu baca Al-fatihah bahagian IYYAKANA'BUDUWAIYYAKANASTA'IN (KepadaMu aku bersembah dan kepadaMu aku memohon pertolongan)"
Dan ada lagi seorang blogger komen dekat entry lepas, dia cakap, kalau hilang barang, boleh baca Surah Al-Insyirah.

Tapi apa-apa pun, cari dengan sabar, jangan gopoh macam I. Kuikuikui~ Jangan nangis jer kejenya. Kang satu benda pun tak jumpa. Wek! ;p

Errrrmmmm.... Errrr kalau nak cari pakwe yang hilang agak-agak boleh tak ek? +______+

Bai!