.dah tau i ni suka nangis, jangan lah buat i nangis!

Salam Readers~

Siapa yang dah lama kenal I dan dah lama baca blog I mesti tau I ni jenis macamana kan kan? "My heart is fragile. Please handle with care " Hey hey! Ingat I main-main ke tulis macam tu dekat profile I tu ha? I really meant what I said oke. Garang tak? Hakhak.

Ok, I ter-touching lepas I baca entry ni dekat blog ni.
intan, u always strong fight your depressing off of your head.. u appear a smile all the moment u through.. this world is full of surprises and wait for your exploration.. don't ever give up on it babe.. i knew u could.. :)
Mereka adalah antara kawan terbaik pernah I ada. I ada ramai kawan. Tak terkira kawan I. Tapi, kawan-kawan I tak boleh selalu ada dengan I. So, mana yang dekat dengan I jer lah selalu temankan I sebab I tak boleh sorang-sorang. ILYSM! :)

Bila I tengah sedih, tiba-tiba I dapat sms;

"Sis, free tak?
Jom lepak!"

"Intan, you kat mana?
Dah makan
Jom lepak mc d?"

"Intan, dah tidur ker?
Jom pergi pantai"

"Intan, nangis lagi ke?
Jom jumpa kejap"

Dan cepat-cepat I reply, "JOM!!!!!!!!!" Muahahahahaha~ Maka, melepak lah kami dengan gumbiranya. Ah, tak kisah, mata bengkak ke, hati kosong ker, kepala sakit ke, tapi bila jumpa mereka-mereka semua, I jadi happy! Tak kisah lah happy tu cuma ada ketika mereka ada, tapi at least, I dapat lupakan "perkara itu" seketika. Ok tipu. I takkan pernah lupa ok. :) Saiko tul =.="

Siapa kata kawan dekat alam maya tak boleh jadi kawan rapat dekat luar?


Gambar atas ni time malam merdeka. Malam ni lah antara malam yang I down. Tiba-tiba Cimi sms, tanya dah tidur belum sebab mereka on the way datang rumah sewa I, nak buat I happy. Thanks buddies!

I down bukan cukup sehari. Berhari-hari ok. Beberapa hari lepas tu, doang ajak I lepak lagi. Kali ni pergi Fun Fair. Walaupun tak main apa-apa, tapi sangat happy bila gelak-gelak dengan doang semua.

Ok fine, I paling kurus.
Model memang lah kurus kan kan?
Hak hak hak!

Tak cukup dengan lepak dekat Melaka, doang sanggup datang rumah I dekat Muar ni. Rumah I bukan dekat bandar muar. Dekat kampung jer. Jauh! Really appreciated!

Mereka lah geng spender basah terbaik! Hakhak~ Ketua geng spender basah tak suka ambil gambar. See, kaki beliau je yang nampak. Siut jer, kaki nak letak dekat muka I. Grr!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Walaupun I ada ramai kawan dekat Melaka,
tapi I tak pernah lupa geng geng The Gorgeous I.
Sebab???
MEREKA TETAP TERBAIK!

:: The Gorgeous ::

Eyka, Eny, Hana, Syida, Akmall.
I miss you guys.

Eyka,
I miss to share the laugh and tears with you.

I really miss you
Can u lend me your shoulder?

T___T

Bai!

Pssst!
Kila, Lieza, Lizamer, Sofia,
Syasya, dan ramai lagi
Bila nak jumpa? :)

*tak mampu nak letak semua nama*