.siapa rindu i angkat tangan cepat! dan cashout nuffnang untuk kali yang ke lima!

Salam Readers~~

Yeayyyy! I dah kembaliiiiiiii... Rindu I tak? Rindu I tak? I memang dah mood kelaut untuk menulis entry. Dengan tahap kesihatan I kejap ok, kejap tak ok, dengan tahap internet I pun macam sengal-sengal ubi dan menyusahkan I untuk blogwalking, I rasa I nak bersara jer dalam dunia blog. Terasa dunia blog dah tak best macam dulu-dulu.

Kadang-kadang I rasa macam terbeban pulak. T__T Baru-baru ni, I check Nuffnang. Dan tiba-tiba I rasa macam nak cash out. Walaupun tak banyak, tapi I puas hati dengan apa yang I buat selama ni.

Tak yah besarkan mata.
Memang itu jer yang I ada.

Yang dalam kotak merah tu lah yang I baru cash out. InsyaAllah awal bulan 9 nanti dapatlah. Actually Rm415.66, tapi kena tolak RM1 caj perkhidmatan, dah tinggal RM414.66. Baru je bulan 4 hari tu I cash out, yang ni dah boleh cash out sebanyak tu =)

Dan alhamdulillah, masih ada 5 buffered earning.
Nuffnang masih sayang I macam dulu *kot
Teringin jugak nak dapat advertorial =(
.
.
.
.
.
.
.
Seriously,
mood I ber-blogging dah tak macam dulu.
Macamana nak kembalikan ye?


Psssst!
Bakal roomate I pun demam
Nampak sangat kami sehati sejiwa
Kuikuikui~

Hope he will get well soon!


Bai!


Photobucket