.sangat pening ok!

Salam Readers~

I baru balik dari rumah besties I, discuss pasal reunion untuk batch SPM kiteorang dulu. Pening kepala. Banyak benda nak handle. Pasal jemputan, makanan, door gift. Waaaa susah nya alahai. Actually kiteorang dah discuss lama, tapi since semua school mate I dah kerja jauh-jauh dan study jauh-jauh, contact through FB jer lah.

Tapi tak semua ada FB dan tak semua online setiap hari. So, kena guna cara yang lama. Pergi sekolah balik, ambil senarai nama dan bagi kad melalui pos. Harap-harap reunion ni berjaya. Doakan yer! Hiks!

I tak boleh update panjang-panjang. Sebab banyak kerja yang menunggu. Ingat nak update pasal persiapan raya. Lagipun I ada dekat rumah Muar sekarang ni. Mama dah belikan I cadar katil baru. I pun tak sempat nak kemas bilik tuh lagi. He he. Tunggu cuti raya nanti baru boleh kemas. Huhu. Tapi baju raya tak beli lagi! Waaa bila ntah mama nak belikan~~

Ni salah satu hiasan dekat ruang tamu rumah I. Nak tengok gambar lain, boleh usha blog mama I. Mama I sekarang rajin gila menghadap blog. Siap blogwalking lagi. Bagus betul. Tak macam I neh. Busy mengalahkan menteri. Isnin ni ada test, tak study lagi. Esok baru nak balik rumah sewa. Sure penat. T_________T Nanti kalau I free, I tulis lagi k.

Bai!

Photobucket