.kebebasan untuk menulis entry dan sejak bila pendapat tidak boleh di dengar?

Salam Readers~

Masih tidak habis lagi pasal kes semalam. Teeeehehehehe! I tertarik dengan salah satu komen seorang blogger semalam, Paan.

Well, rasanya boleh tangkap apa isi kandungan yang dah kena delete tu.

Hahaha! Did you intended to write a trolling entry? Because, kalau ye la, mana perginya freedom of speech? It's just your opinion kan? Sejak bila pulak pendapat x boleh didengar? Ingatkan masyarakat blogger kat Malaysia ni dah bertambah bijak ler sejak memasing ada blog...sigh...

Anyway, I'm on your side lah!

August 6, 2010 10:23 PM

Thanks Paan sebab on my side! ;) Heeee~~ Kalau ikutkan hati, I tak nak delete entry tu. Tapi atas permintaan ramai, cewah, I delete jugak. Kang tak pasal-pasal jadik kes lain pulak kan walaupun apa yang I tulis tuh berdasarkan pendapat I. So, lain orang lain pendapat lah kan? Itu pendapat I, seorang gadis separa matang berumur 24 tahun. ;)

Harap ini entry yang terakhir. Malas nak cakap hal ni. Macam "budak-budak" jer. Hakhak! Hm actually I tengah tunggu parent I & Chacha datang. Nak pergi shopping and maybe nak pergi ke zoo! Yayyyy~~ *bawak chacha okeyh, bukan I yang nak pergi sebenarnyee wek! ;p

Pssst!
Jangan buat orang benci, ok? ;)

Bai!

Photobucket