.public speaking : i am lucky no 1!

Salam Readers~

Hakhak. Macam tak percaya jer yang I dapat giliran nombor 1! Tadi time undian dalam kelas, memang agak kecut lah. Nak cabut nombor pun gigil tangan. I dah agak dah, mesti I dapat nombor satu. Sekali tengok kertas undi, memang dapat nombor satu pun. Huhuuu~~

Mula-mula I macam nervous gila babun. Macam nak tukar nombor tapi macam tak adil lah pulak kan? Sebab I fikir balik, untuk subject public speaking neh, ada 2 kali speech. Kalau yang first speech neh I jadi orang pertama, untuk speech yang kedua nanti, I akan jadi orang last =) Dan speech yang kedua tu nanti lagik berat compared with the first one. So semua ni ada hikmah. Redha jer lah. Huhu!

I jadi macam tak sabar plak. Maybe 26 august nanti I kena deliver speech tu. Lecturer suruh cerita tentang "something that i care". Ada 2 tajuk dalam otak I. First, shopping and yang kedua, my age. Huahuahua~ I really care about my age sebab I dah tua okeyh! Hahaha~

Sebenarnya I nak tidur neh tapi tak boleh asyik fikir benda neh jer. Sekarang macam dah lega sikit. I cuma ada 2weeks untuk prepare kalau I nak dapat A untuk subject public speaking neh. So, wish me luck! =)

Bai!

Photobucket