.mari menghormati bulan ramadhan

Salam Readers~

Mama kata, kita kena menghormati bulan ramadhan. Jadi, I mengambil keputusan untuk menukar header blog. Dulu gambar freehair, sekarang bertudung. :)

Dulu

Sekarang.

I tau, ada orang blame I. Ada orang yang kutuk-kutuk I. Tak apa, silakan. Mereka cakap I neh kata jer nak bertudung slow-slow, tapi still lagi freehair. Grrr! I tau lah I salah, tak perlu nak perli-perli. Bukan senang untuk berubah secara drastik. Cakap memang senang. Biarlah I dengan cara dan diri I. At least, I cuba walaupun selalu gagal.

Kepada yang suka mengutuk dan mengumpat tentang diri I, kurang-kurang kan lah yer. Tak guna anda memakai tudung tutup litup tapi mulut, hati dan akal tidak di jaga. :)

Salam Ramadhan Semua ^^

Bai!

Pssst!
Mama I dah ada blog.
Boleh klik SINI kalau nak tengok!


Photobucket