.lain kali, fikir dulu sebelum nak keluarkan apa-apa statement yer

Salam Readers~

Heh, makin hot plak entry I tuh. Relaks relaks. Kan I dah cakap tu cuma pandangan I. Adoii.. Tak sangka lah pulak ramai sentap macam I sampai fikir macam-macam dan bagi komen yang mungkin buat budak tuh terasa sangat.

Im not blaming her. No, Im not. I just tulis apa yang I fikir dan rasa. Perkahwinan bukan semudah yang di sangka. Memang lah hantaran tuh semua tak wajib. Mas kahwin yang penting tapi mesti lah kita nak yang terbaik di hari bahagia kan kan? Lagipun nak kahwin sekali seumur hidup. Lain lah orang yang nak kahwin lepas tuh cerai lepas tuh kahwin balik. LOL.

So untuk kebaikan semua, I dah delete entry tu. Sorry lah yer kepada tuan punya badan yang terasa. I ni bukan nye jahat atau kejam sangat. Hehehe. I neh baik sebenarnya. Ngeh ngeh~ Mungkin silap I pergi approve komen yang tak sepatutnya I approve. Memang I moderate semua komen I tapi I tak delete satu pun. Semua I main approve. Hihihi. Sorry lah yer. Tak tertapis tadik.

Cuma I nak pesan, dunia blogging neh dunia yang luas. Ya, memang itu blog anda. Dan anda boleh tulis apa yang anda nak, apa yang anda rasa. Tapi ramai yang membaca dan terasa. Kalau tak nak siapa-siapa baca, simply private your blog. I sendiri ada blog yang I private-kan khas untuk tatapan I saja. Kroh kroh kroh! ;D

Meh I share sikit apa yang bloggers lain komen. Teeehehehehe~~ Sikit jer, tak leh tunjuk lebih-lebihhh ;D

ifa tak salah. cume kalau len kali nk keluarkan statement, biarlah jelas n nyata. ok? xde la sape2 nk marah n sentap. ape2 pun jg kandungan tu. x semua org ade parents yg boleh sapot anak sampai mcm tu. pengorbanan parents ifa besar. so jgn susahkan diorang nnt. take care
- Huda Luna

kahwin bukan benda yang senang.
kahwin bukan mcm main pondok pondok.
kahwin memerlukan tanggungjwb yg tggi.
org kata kahwin best tapi bukan sng nak kahwin klu diri belum bersedia.
better study elok elok capai cita cita keja kumpul duit baru pikir pasal kahwin.
dan yeah.sapa yang x mahu kahwin kan?
iena pun nak kahwin tapi belum sampai masa lagi.
biar la kita ni sekali je berkahwin dan kekal sampai mati kan?;)
- Miss Iena

tak nafikan ape yg dye ckp tu mgkin ade betulnye ,
tp sbnrnye pape pon kite kena la jga plajaran kite dulu kan ,
-Syaza Kelyza

better be ready to get married than just get married because of lust.
tanggungjawab bukan kecik-kecik, once ada anak ada nyawa lg nak diberi makan dan dibesarkan.
fikir ttg tgjwb dulu :)
- Sis Wanie

I malas nak letak link sebab nak cepat. Hehehe~ Thanks kepada commentor yang komen entry I sebelum neh. Yang belum sempat baca, hehehe sorry lah yerk. Tak best mana pun entry tuh. Kikikiki~~ Ok lahhh, I nak pergi makan sedap! Nyum nyum~~

Bai!

Photobucket