.i takkan balik rumah lagi sampai cuti raya!

Salam Readers~


Waaa mengantuknyeeee... Lepas makan jer mesti rasa nak tidur.. Makan, tidur, makan tidur, tapi tak gemuk gak. Haish, dah lah tadi tiba-tiba Hairi cakap dia suke perempuan gemuk sekarang neh. Saja jer kasi I panas hati, nak suruh I gemuk macam dia lah tuh. Grrr! Ingat senang ke nak gemuk? T____T

Ok, berbalik kepada tajuk entry. I sampai Melaka pukul 5 lebih tadi. Gerak dari rumah I pukul 2 lebih. I kan pengerusi PBSM iaitu Persatuan Balik Setiap Minggu. Teeehehehehe~ I memang suka balik rumah. Sebab dekat rumah internet lajuuuuu. Zup! Zuppp! I kan obses dengan internet. Ok tipu. Mesti lah I nak jumpa family tercinta. I kan anak yang baik. Awww~~

Sempat snap pic depan rumah
sebelum pulang ke Melaka

T________T


So, hari ni, I nak meletakkan jawatan I untuk sementara waktu. I tak nak balik rumah sampai cuti raya nanti which is maybe on 2 september (Jumaat) sebab I dah tak ada kelas time tu. Yahooo~ Baru lah rasa feel balik kampung. Ye lahh, I kan study dekat Melaka jer. So, kalau nak balik raya tu kang, tak rasa pape plak sebab dah selalu sangat balik. Keh kehh~

Tak sabar nak balik raya. Nak join mama I mengemas rumah. Pasang langsir. I dengan mama satu kepala. Apa yang mama suka, I suka. Hehe. Waa bestnyee! I nak kemasssss dan cat bilik I (kalau sempat). Sebelum ni, bilik tidur I warna pink + maroon. Tapi nak decorate cantik-cantik. Haish, cepatlah masa berlalu. Bilik I dah macam kapal lanun yang karam dah I tengok. =.="

Muka pun dah macam lanun =.="

Nextweek pulak ada gathering yang konon-konon I organize. I cadang nak suruh semua orang bawak makanan masing-masing jer tapi ada cadangan lain tak? Mana tau kot-kot korang nak buka puasa dekat Pizza ke, KFC ke, so boleh lah di pertimbangkan ;) *McD support israel, tok sah pergi ek ;)

So, any suggestion?

Bai!


Photobucket