.comment moderation dah lain?

Salam Readers~

I baru bangun tidur since hari ni I tak ada kelas pagi. Lepas tuh, I pun masih tak boleh puasa, memang time sahur tadi tak bangun lah. Waaa lapar nyee! T__T

Bangun-bangun tidur terus on lappy, check komen dekat blog. Then I noticed something. Eh, comment moderation dah lain eh? Heeeeeeee~ (Bagi yang auto-approve komen, korang memang tak akan perasan kot)


Click to enlarge.
Awaiting moderation.

Click to enlarge.
Ni pulak komen yang dah published.

Huuu~ Makin senang lah lepas neh nak approve komen. Lepas tu bahagian komen dah ada tab sendiri, "Comments". Then dalam tuh ada 3 tab lain - Published, Awaiting Moderation dengan Spam. So kalau ada yang spam korang, blogger dapat detect.. Korang suka tak? I suka sangat-sangat! Heee~~

Eh mama I semakin rajin ber-blog. Kepada yang belum pernah singgah blog mama I, boleh klik SINI. =)

Happy Fasting Day My Dear Friends!

Bai!

Photobucket