.blog gathering di Melaka!

Salam Readers~

Akhirnya I dengan seronoknya mengumumkan yang I nak organize 1 gathering di Melaka. So, kepada bloggers di Melaka, boleh lah kita jumpa, borak-borak dan lebih mengenali antara satu sama lain. Ye lahh, selama ni kan kenal dekat blog jer. Korang tak teringin ke nak jumpa secara live? Heeee~~
Ok, kenapa mesti dekat Dataran Pahlawan? Dataran Pahlawan ni macam-macam ada. Dekat sini ada satu kawasan padang buatan manusia dekat atas bangunan Melaka Megamall. So dekat situ lah tempat kita semua akan melepak. Jom I tunjuk sikit suasana padang yang cantik tuh.

Gambar pertama mesti lah dengan
yang tersayang

Amboi gediks nya lah lelaki itu =.="

Memang best tau melepak dekat padang ni

Tengok lah betapa gembira nya kiteorang

Dan Dataran Pahlawan ni jugak dekat dengan Kota A Famosa dan bangunan bersejarah yang lain. So memang best lah kalau nak snap gambar kenangan. I tau, korang pun gila camera macam I. Hakhakhak!

Hah, ni lah kota A Famosa yang korang belajar
time sekolah dulu teheee!

Uhhh beratnyeeee~

Heee comelnyeee~

Bila lagi nak snap gambar dekat meriam kan?
Hakhakhak!

Lepas tu boleh pergi jalan-jalan dalam Melaka Megamall tuh. Yang best nya, ada kolam ikan yang besar. Korang pun boleh main-main dengan ikan kat kolam belakang neh. Ikan besar-besar, lepas tu korang boleh tangkap buat lauk buka puasa. Ok, I tipu. Mana boleh tangkap! =.="

So macamana?
Best tak Melaka?

Memandangkan sekarang ni tengah bulan puasa, so I rasa better kita semua masing-masing bawak makanan sendiri dari rumah. Kira macam pot luck lahh. Tak pun, korang boleh beli dekat bazar ramadhan. Kalau nak bawak tikar lagi bagus. Hee~~ So nanti kita boleh buka puasa dan solat sama-sama lepas berbuka tu. Then kalau korang nak pergi Jonker Walk lepas tu pun boleh! Best kalau pergi ramai-ramai.

So, kalau korang berminat nak pergi, boleh tinggalkan nama dekat ruangan komen sebab I nak list-kan senarai yang hadir. The more the merrier! Hikss~~ Yang confirm hadir so far adalah I, Xett, Heidi dan Fyka. Yang ni semua ada dekat Melaka. Yang tak duduk dekat Melaka pun boleh join jugak kalau korang ada kesempatan.

Kalau nak tanya apa-apa, boleh contact I through email k --- intanurulfateha@gmail.com Nak call pun boleh tapi korang ada nombor handphone I ker? Hihihi! Korang pun boleh contact Fyka kalau korang malu dengan I. Cehh, nak malu-malu pulak. Pang nak? Haha!

Bai!

Pssst!

"The gorgeous" tak nak join ke?

Bila lagi korang nak datang Melaka? ;)

And to bakal roomate;
kalau nak datang,
u are most welcome sayang!


Photobucket