.yes! ptptn uitm dah masuk~

Salam Readers~

Mesti berita neh yang SANGAT di tunggu-tunggu untuk semua student UiTM kan? Sama lah macam I. Dah banyak sangat barang yang I dah list-kan. Kuikuikui~ Antaranya baju, jeans, handbag, NIKE sneaker.. Yer, I memang kaki shopping! DSLR memang tak dapat lah nak beli guna duit PTPTN. Tu kena tunggu duit $$ Nuffnang! Heee~

Click to enlarge.

Student UiTM sangat beruntung sebab dah lah yuran murah gila compared with IPTA dan IPTS lain. So, I sebagai pelajar UiTM sangat-sangat berterima kasih kepada kerajaan Malaysia. Cheh, dah jadik macam speech ahli PIBG sekolah dahhhh =__________="

Click to enlarge.

Tapi sebenarnya I baru berangan. PTPTN tak masuk lagik punnn. T_____T Ntah bila beliau akan masuk. I dah kering dah neh.. Plan dengan adik kesayangan i, adik i yang ini dan yang ini pun terpaksa cancelled.

Ohhh duitttt $$$
Dimanakah engkauuuuu
T______T

*.:。 ✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

pssst!
oh ya, music code dah update
boleh check dekat SINI =)

Bai!

Photobucket