.tutorial #27 - meletakkan conversation dalam handphone nokia e72

Salam Readers~


Yang ni senang jer. So, meh tengok step by step. Siapa yang tak tahu apa yang I merepek neh, boleh tengok entry ni pasal conversation dalam handphone I. Credit to Ynaa sebab ajar I.

1) Apply certificate dulu. Tapi siapa-siapa yang dah pernah apply certificate, tak payah lagik. Yang belum apply, boleh apply dengan rujuk Tutorial INI.

2) Then download file neh dan save-kan le Dekstop.


3) Then signing soft dan upload. Kemudian lepas dah signed, korang download dan save dalam handphone. Step dia sama dalam tutorial tukar font tuh. *Rujuk Step 6 - 9 dalam tutorial ni*

4) Last sekali masukkan lah file yang korang dah download tuh dan install dalam handphone korang. Save lah dalam "Others". Nanti senang nak carik balik.

5) Selamat mencuba!

Bai!


Psst!
Jangan tanya I macam-macam
Nanti I pening, I tengah demam ni
Buat dengan sabar yerr!


Photobucket