.padan muka kau intan!

Salam Readers~

Time entry ni di-publish, I dah selamat berada di campus I. Hari sabtu pun kena pergi campus gak. Bukan sebab kena pergi kelas ganti, tapi sebab I kena attend induction! Actually induction neh untuk freshies tapi since kem pada semester lepas I tak pergi, so I kena attend untuk semester neh. Registration pukul 730 am dan habis pukul 6 pm! T_____T

Ada 4-5 orang budak batch I yang senasib dengan I. Ohh ohh sedihnya. Bagaimana mahu tidur sepuas hati pada hari sabtu ataupun me-manfaatkan masa yang ada dengan acara dating-dating-an? Ok I jeles dekat korang yang dapat dating okeyh! =(

Semester lepas I tak pergi kem bukan saja-saja ok. I sakit dan dapat MC selama seminggu. Macam teruk je I sakit kan? Kuikuikui~ I pun pelik. Ni first time I dapat MC sampai seminggu. Klik SINI kalau nak tau I sakit apa dan klik SINI kalau nak tau tips dapat MC seminggu! Teeeeheheheee~~

Erm oke lah, I tak ada masa nak buat kelakar dekat sini memandangkan hati I tengah lara sebab kena pergi induction. Padan muka I. Siapa suruh asyik sakit jer. T_____T

Pssst!
Happy 27 Years Anniversary

to Mama & Abah
ILYSM =)


Bai!


Photobucket