.kegilaan seorang model payung!

Salam Readers~

Terima kasih kerana membaca entry hangit itu semalam. Nak lagi hangit tak? Meh layan gambar-gambar lain pulak~~ Teeeehehehehehe~~

Ana and the king I

Masih dengan payung.
Payung kuning lagik.
Huhuuuuu~~

Heeee....actually aktiviti berpayung neh time I lepak rumah adik-adik ex-housemate I. Doang neh dulu satu rumah time I duduk Kolej Tun Mutahir, UiTM Bandar Melaka neh semester lepas.

Dan semalam, birthday meera, salah seorang kawan adik-adik ex-housemate I tuu. So, I pun pergi lah rumah sewa doang dekat area The Store Melaka yang buruk tuh. =.="

Happy birthday Meera!

I and kawan-kawan I.
Cuba carik mana birthday girl?
Teeehehehe!

Ni lah birthday girl tu, baru 20 tahun.
Beza 4 tahun dari I.
T____________T

Ini pulak Yaya.
Adik ex-housemate I dulu.

Walaupun I lagik tua, tapi I tetap pendek comel.
Huahuahua~

Yang tudung merah tu, Amy. Dia pun ex-housemate I. Umur pun baru 20 tahun. Err macam kenal kan baju dia? Teeehehehe! Yang baju grey tu, Ana. Partner modeling kelas I merangkap housemate I sekarang. Umur 23 tahun.

Ni Sheila.
Beliau dah kahwin masa cuti sem haritu.
Baru 20 tahun ^^

Ini Kina. Kawan-kawan doang jugak.
Umur pun 20 tahun.

Ini Salwa. Housemate I sekarang. Umur pun 20 tahun. Heh, sekarang I kawan dengan budak-budak jer kan? T___T

Ini lah kami!

Gedik tetap gedik ok.
Gedik tidak mengenal usia.

Memang gila camera kan? XD

Tak kisah lah.
Walaupun I tua, tapi I maintain comel.

SETUJU TAK???
keh keh keh!

Bai!

Pssst!
Errr orang pendek tak leh jadik model ke?
Alaaaa agak-agak ada tak agensi model
yang nak model pendek macam I?
Huahuahua


Photobucket