.hai hai stalker!

Salam Readers~

Best kan blogging neh?
Boleh dapat ramai kawan


Tapi yang tak bestnye, kalau blog ni adalah personal blog, kita seakan tiada privacy lagi. Apa yang kita buat, semua orang perhatikan. Kalau orang-orang baik jer tak apa. Tapi kalau orang jahat macamana? Waaaaaaaa takutnyaaaaaaa T_____T

STALKER.

Stalker neh ada yang baik. Dan ada juga yang jahat. Kalau yang baik, akan duduk diam-diam dan baca entry. Bila sampai satu masa, mereka-mereka ini akan menjadi kawan. Tapi bagi stalker yang jahat, mereka-mereka ini suka menjadi anonymous. Komen segala bagai entry dengan ayat-ayat yang tak best.

Mesti korang sebagai blogger tegar rasa tak best dan terancam kan? Kadang-kadang, hati jahat I kata, nak jugak tulis entry tak puas hati menghentam orang sana sini. Tapi bila fikir balik, perbuatan tu sia-sia dan tak kemana. I nak kekalkan blog I sebagai blog yang comel, suwit dan sedap mata memandang. Tak nak gaduh-gaduh.

Blog I pun dah lama tak di datangi anonymous. Alhamdulillah. Syyohhhhh jauh jauh anonymous. I dont like you~ Sebab I tak kacau orang dan harap orang pun tak kacau I. Ada jugak seorang dua manusia yang talam muka dengan I. Setiap hari masuk blog I. Bukan sekali sehari tapi berkali-kali dalam sehari. Malas nak gaduh-gaduh. I cuma anggap ianya sebagai bonus traffik dari stalker tersebut. Teeehehehehe~~

Dulu I buat blog sebab suka-suka jer. Tak pernah terfikir boleh dapat duit yang banyak dengan blogging neh. Heeee~~ Tapi kan, lepas neh tak boleh tulis sebarangan. Semuanya kena di tapis terlebih dahulu sebab banyak mata yang memandang!

So, happy blogging! =)

Bai!


Psssst!
Entry auto-published.
I dekat Terengganu menghadiri
convocation adik I di UMT
25 - 27 July 2010


Photobucket