.yeah, she adores me!

Salam Readers~

I dah penat lah nak tegur. I bukan marah, cuma I menyampah. Kot yer pun ADORES DEKAT I, maksud I, blog I, jangan lah nak tiru I sangat. Penat tau I edit blog, fikir nak buat apa dekat blog neh. Tiba-tiba tiru.

Dulu ada kes macam ni jugak. I siap buat entry lagik. Tapi I tak letak link. Then owner blog tu email I dan mintak maaf. Dia mintak I delete entry I yang cakap pasal dia copy-cat I. Sebab I print screen blog dia. I still simpan email tuhh.


Click to enlarge.

Penat kan kalau hasil karya kita, apa- apa yang kita buat dan edit, orang tiru. Kan kan kan? Untuk kes yang baru neh sebenarnya I dah pernah tegur dulu. Dah tegur baru nak ubah. Kalau tak cakap terang-terang, tak paham pulak.

Itu nak sama.
Ini nak sama.

Cara tulis entry nak sama.
Nama blog nak sama.

Ohh lupa, itu kawan you buatkan
kan kan kan?

Nak suruh I letak entry/blog/link youu dekat blog I ker?
Nak suruh orang lain nilai kan pulak ker?

Haish, nak terasa, terasa lahh
Lepas ni, nak tiru apa pulak?

Copycat is nothing but a bunch of losers!

Siapa makan cili,
dia rasa pedasnya.

Bai!

Photobucket