.shawl murah serendah rm8!

Salam Readers~

Haish, meroyan I tengok blogshop kawan I epa, Triolicious neh. Semua shawl cantik-cantik dan murah-murah. Rasa macam nak borong semua lepas tu pakai sekaligus! Teehehehe~~ Sumpah cantik okeyh! I neh bukan penipu. I cuma pencuri. Pencuri hati hairi. Keh kehh~~

http://4.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/TAi1a0PWBGI/AAAAAAAAB28/Wt8mpbn5StY/s1600/P1090208.JPG
Mula-mula, I nak beli yang ni.
Tapi dah ada orang beli!
T____T

http://2.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/TAi2u1TUOYI/AAAAAAAAB3M/gIiO3boR3I0/s1600/P1090206.JPG
Lepas usha-usha, I decide nak yang ini
Cantik kan? ;)

http://4.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/TAOKHqek9xI/AAAAAAAABzU/koJvthKS4bQ/s1600/P1090129.JPG
Then, I nak beli yang ini!
Heeee, tak sabar nak pakai!

Since I suka beli shawl, mana lah tau kot-kot satu hari nanti, I akan fully bertudung. Sekarang ni pun, I dah start pergi kelas pakai tudung. Cuma kadang-kadang I tergelincir sikit lahh. Hiii~~ Sekali dua jer sebab tak sempat nak pakai tudung ke kelas. Wuuu~ T__T

Dekat blogshop epa pun ada jual kain pasang. Yang paling I suka kain English cotton. Murah gila! Sepasang baru rm45 dan free Pos Laju!! Kalau amek 2 pasang, epa bagi RM85 both + free Pos Laju. Tapi macam biasa lah, yang I suka, mesti dah ada orang reserved! T___T

http://2.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/S8nZuwCDdrI/AAAAAAAABX0/91hDvV_YC3c/s1600/P1080430.JPG
Cantiknnyeee~~
Waaa I nakkkkk!

Nak tau tak? I tak bayar lagi shawls yang I mintak epa reserve-kan tapi dia dah pos kan! Waaa kenapa pos dulu. Kang tiba-tiba I jadi-jahat-lepas-tu-tak-nak-bayar-macamana? Teeehehe~~ Ok, esok I transfer okeyh babe! Jom ramai-ramai serang blogshop epa sebab beliau tengah buat promotion sempena cuti sekola! Klik SINI! Sebut jer nama I, mesti korang dapat murah! Teeheheheheee~ ;)

Bai!

Photobucket