.hari ini, esok, lusa dan esok, i akan away!

Salam Readers~


I masih di rumah parent I di Muar. Kejap lagik, I nak kena balik rumah sewa dekat Melaka tercinta tuhhh.. =_________=" Sebab hari rabu dan khamis neh, I ada final exam. I kan student UiTM yang cemerlang gemilang dan terbilang. Orang semua tengah cuti sem, I pergi kelas. Bla bla bla~~

I buat short cos. I ambil 2 paper dengan harapan I akan cepat habis dan kahwin cepat! Teeehehehe~ Eh tak tak.. Saja nak ambil short cos sebab nanti next semester dan semester-semester-semester yang seterusnya, dah tak berat sangat nak carry paper.


UiTM di hatiku
So, I mintak maaf sangat-sangat kalau tak dapat pergi blog korang semua. Nanti I habis exam, I qada' balik ekkk ;) Kepada yang bagi I award tuh, sila lah bagi link dekat ruangan komen. Senang I nak jejak balik blog korang. Dan semestinya I akan less update. Tak pun, I tak update langsung. Mesti lah I kena focus on study. Tapi kan, kalau orang tu nak tolong update-kan pun ok jugak kan? Kecik tapak tangan, nyiru I tadahkan! Hiks!

Akhir sekali, tolong rindu I banyak-banyak. Salam sayang dan peluk cium ketat-ketat untuk anda semua, followers dan pembaca setia blog I. Sayang korang lebihh lahhh!! :)

PSSST!
lawa tak header baru I?
gedik gila kan?
hakhak!

TAPI
Ade orang cakap
header tu tak matang

Nak delete tak kasik
Hmmm :(

Bai!



Photobucket