(Gambar) Keadaan Kak Tash di hospital

Salam Readers~

Ini adalah entry yang di type laju-laju oleh intanurulfateha selepas pulang dari kelas yang mana ianya adalah kesinambungan dari entry ini semalam. Kan I cakap, bakal roomate I blogger pertama yang pergi visit Kak Tash. Kami (bakal roomate & I) memang agak rapat dengan Kak Tash. Selalu gak lepak rumah beliau dekat Damansara. So semalam, bakal roomate I ada snap beberapa lagi pic Kak Tash di hospital.

Kelihatan Kak Tash terbaring di katil
dan hubby beliau di sisi

Alhamdulillah,
Kak Tash masih mempunyai selera makan
Nasi putih, sup ayam dan buah tembikai susu

Bakal roomate I dan Kak Tash
Heee... Kak Tash nampaknya semakin pulih!

Memandangkan internet bakal roomate I masih tidak OK, jadi bakal roomate I mengamanahkan I supaya update entry ini. Suami Isteri haruslah saling bantu membantu! Hehehe. InsyaAllah, dalam pukul 2 petang nanti, selepas bakal roomate I habis kelas, beliau akan terus ke Hospital Klang untuk ambil Kak Tash pulang ke rumah sebab Kak Tash dah boleh discharge! Yayy!

Dan kepada sesiapa yang mahu melawat beliau, boleh lah ke rumah beliau di Kayu Ara, Damansara. Beliau dalam petikan ini adalah Kak Tash, bukan bakal roomate I okeyh! *ceh, tiba-tiba intanurulfateha neh nak jeles padahal tak ada sesiapa pun nak lawat bf dia kuikuikui* Hubby Kak Tash tak ada mengalami sebarang kecederaan walaupun beliau yang drive kereta. Cuma Kak Tash saja yang injured. So, mari lah sama-sama kita doakan Kak Tash cepat sembuh dan boleh kembali ber-blogging seperti selalu!

Editor :
Intan Nurulfateha binti Baharom

Cameraman :
Mohd Hairi bin Hassan

Sekian, kami melaporkan.
Ecececehhh!

Bai!


Photobucket