.free facebook access di mana-mana saja anda berada!

Salam Readers~


Heee... Mesti korang pun kaki facebook macam I kan kan? Tapi kalau handphone yang ada wifi, boleh lah facebook-ing bila tempat tuh ada free wifi. Tapi bagi yang tak mampu nak ada handphone canggih macam tuu, korang still boleh facebook-ing jugak! FREE OF CHARGE TAUU!

http://monica.ipublish.no/files/2009/11/free-hugs.jpg
*peluk pun free tauuu! Huuu~

Tapi mesti tak ada orang yang percaya kan?? Hah, mula-mula I pun tak caya gak tapi bila I dah try sendiri, dan ianya betul-betul free. Then I cakap dekat bakal roomate, beliau pun teruja gak sebab free!

Tapi ianya FREE untuk pengguna DIGI jerrr... Teeehehehee~ So, mari lah bertukar ke DIGI.. Kalau korang sayang number Maxis atau Celcom korang tuh, korang boleh jadikan DIGI neh your second number.. Tak rugi apa-apa pun! Guna handphone biasa pun tak apa, janji ada GPRS atau 3G.

Untuk surf facebook FREE, just simply type http://0.facebook.com dan mula lah surf! *0 dalam petikan ini adalah zero, bukan huruf O!* Credit prepaid atau bil korang takkan jalan. Nanti dekat atas sebelah page Facebook tuh ada tulis Free access by DIGI.

*click to enlarge*

Gigih I snap pic handphone I neh
Siap pinjam handphone mama lagik
=.="

*click to enlarge*

Close up~

So, selamat mencuba! :)

Bai!

Photobucket