.dapat buffered baru ---> total 8 buffered!

Salam Readers~

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat! I dapat Buffered baruuu ------- Air Asia! Jom ramai-ramai pergi Perth! Yayyy! Dah ada 8 buffered! Hm ingatkan semalam main-main jer dalam blog I, sekali betul-betul daaaa.

Heh, sukanyaa!

Bila bangun pagi, I check Nuffnang. Semalam ada 7 buffered. Patutnya ada 8 buffered tapi hari ni ada 7 buffered jugak walaupun ada pertambahan 1 buffered AirAsia tuh. Bila belek-belek, rupanya 1 buffered dah turun jadik metered. Baru RM22 dah turun jadik metered. Wuuuuu~ Tak sabar-sabar nak tinggalkan I! T____T So sekarang ada 7 buffered jer, bukan nye 8 macam I cakap kat tajuk entry nehh. T____T

kembang hidung heh

Setakat neh, Celcom yang paling banyak menyumbang kepada pendapatan I. Heee~ Dapatlah I beli DSLR! Thank you sooo much celcom! ;) Harap-harap AirAsia pun jadik penyumbang terbesar I lepas neh ^.^ Thanks a lot Nuffnang!

Eh ok lah, I nak breakfast then continue buat revision. Exam I petang nanti pukul 2 then lepas exam terus balik Muar tercinta dan cutiiiiiii! So, dapat lah I terjah blog korang korang korang semua dari rumah menggunakan internet streamyx yang laju berdesup tak macam berukband nehh T____T

Macam biasa,
WISH ME LUCK
untuk exam petang neh!

Bai!


Photobucket