(Contest) .Lucky Draw by Rina!!

Salam Readers~

Ni contest yang pertama yang I join untuk kali ini. Banyak lagik contest lain tengah KIV. Kuikuikui~ Ok, jom ikut arahan Rina untuk contest nehhh.

1) Kena letak banner Rina dekat sidebar. DONE!


2) Link kan blog dan blogshop Rina. DONE!


3) Buat satu entry tentang contest neh dan letak both banner dalam entry nehh. DONE!

rinastoriesrinawardrobe

4) Tinggal link entry contest neh dekat entry contest rina. DONE!

5) Add facebook Rina Blogshop dan jadi follower. DONE!

Heeee semuanya settle!
Ok Rina, kira I dah menang lah kan?
Kuikuikuiiii~~

Kawan Rina, Rina and I time event Gatsby.

Ni pulak I pakai baju yang I beli dekat
Rina Wardrobe.

Baju neh cantik
kan kan kan??
;D

Eh korang masuk lah contest neh jugak!
Ada 20 hadiahhh tauuuuuu!!!
Nak tengok hadiah, klik SINI!

Ok, itu saja.

Bai!

Photobucket