.belum kahwin pun boleh mekap cantik-cantik lah! =)

Salam Readers~


Siapa kata kalau nak mekap kena tungu kahwin? You are totally wrong my dear~ Nak mekap untuk pergi dating pun boleh! Hakhak~ I rasa I yang buruk ni pun kalau mekap akan jadik cantik? Errr mungkin lah kot~ Kahkah~ Eh, jom layan gambar~ Heee~

http://1.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgVhzL9MI/AAAAAAAAHk0/rk0l-1qoWqs/s400/DSC03012.JPG
Sebelum mekap~

http://2.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgUz2PTkI/AAAAAAAAHkk/uASYMJkbpQo/s1600/DSC03048.JPG
Selepas~


http://1.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgVSy0miI/AAAAAAAAHks/ZODPb0xRBfw/s1600/DSC03033.JPG
Yang cantik, makin cantik!

http://4.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-Ffsl4aVVI/AAAAAAAAHj0/1gOvBCwFW0s/s1600/DSC03071.JPG
Kucing tu pun cantik *tiba-tiba =.="


Ok, tuan punya blogshop ini namanya Amy~ Seorang gadis yang baru berusia 24 tahun dan mempunyai pengalaman mekap pengantin. I pun suka tengok beliau mekap. Nampak natural sangat! Amy pun bepengalaman mekap artis seperti Nurul AF2. Bukan calang-calang orang tau dapat mekapkan artis! Heeee~
http://2.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S17K1pMT1mI/AAAAAAAAGyY/ACvWtr-OZHU/S220/nurul3.jpg
Semua perempuan layak untuk cantik. Yang tak cantik, jadi cantik dan yang cantik makin cantik! Heee~ So, siapa-siapa nak servis dari Amy, boleh masuk blog beliau contact beliau di 0196351535. Harga pun berbaloi-baloi~ Ahad I kena jadik pengapit. Rasanye, perlu tak I contact Amy?? Teehehehe~~

Everyone Deserve to be beautiful !~

everyone deserve to be beautiful !~

Bai!

Photobucket