.apa kejadahnya adik i letak password dekat semua PC?!

Salam Readers~

Computer dah tak jadik pelik pada zaman sekarang. Kalau dulu-dulu, rumah siapa yang ada computer, kira orang kaya. Kalau ada internet, memang di sanjung tinggi ah! Haha~ Tapi sekarang, almost semua orang ada ^^

Dekat rumah I, semua orang ada computer. Tapi still berebut-rebut nak pakai. Dasar tak pernah bersyukur! =.="

Ini bukan computer. Tapi kerusi di meja computer. Semua berebut nak guna. Sebab dia lembut. Kerusi lain keras, kerusi plastik lah, besi lahh. Sakit bontot. Dah la I neh tulang jerr T____T

Chacha paling suka guna kerusi neh. Kalau dia nampak I guna, dia akan cakap, "Angah, adakah awak nampak kerusi hijau? Kat mana ek? Kat mana ek?" Cis! Dah tau, buat-buat tanya pula... Kasik pelempang baru tau!

Ini computer yeop. Adik lelaki I. Dia baru habis degree dekat UMT. So, sementara tunggu convo, dia lepak rumah jer. Hmm..kira computer dia paling power lahh. Laju jangan cakap ahh.

Ni pulak computer adik lelaki I lagi satu, dia baru Form 4. Computer neh tempat dia main game hari-hari. Actually ni computer rumah, tapi dah dia jer ada dekat rumah sebelum neh, so kira computer dia ah. I pun kadang-kadang pinjam computer dia. Kasi rasuah topup sikit, dia kasik lah I pinjam. HAHA! Tapi kalau I dah menghadap, paling kurang pun 5 jam! Heeee~~

Ni lappy I. Huuu comel jer kan macam I. Since I duduk rumah, I malas nak on lappy neh. Kecik sangat. Nak blogging pun tak syok. Tapi kalau kat rumah sewa, benda ni lah yang I menghadap hari-hari. T____________T

Ni laptop mama. Jadi perhiasan pulak. =.=" Mama memang jarang guna. Tapi anak dia yang ehem ehem neh suka guna. Kahh kahh~~ Mama guna untuk buat kerja-kerja dia lahh.

Cuba korang teka ni pulak computer siapa?
Siap ada kerusi hijau rebutan semua!

Complete Set!
Ada kereta mainan, vitagen, gam kertas
dan botol susu
T__________T

Lu pikir lah sendiri!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

Pssst!
Sekarang chacha tidur lagi sebab malam tadi, dia tidur pukul 4 pagi layan pocoyo dekat Youtube. So ada lah peluang I guna kerusi hijau! Kuikuikui~ PC pun I guna adik lelaki I yang form 4 punya. Nasib baik password dia cuma 12345. Dasar budak Form 4 tak reti letak password hebat-hebat. Hakhakhak!

Bai!

Photobucket