.APA ITU HYPROBULKSMS

Salam Readers~


HyproBulkSMS merupakan satu sistem hebahan SMS Pukal (Bulk) melalui Internet. Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta wang.

Sistem HyproBulkSMS ini sesuai digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan yang anda sasarkan.

Anda boleh menghantar bukan sahaja SMS, malahan MMS, Wap Push, Flash Message kepada semua rangkaian telekomunikasi tempatan & antarabangsa dengan satu kadar yang rata iaitu serendah 9 sen.

Heh, ada rupa macam seorang bisnesswoman tak? Hakhakhak~ Ok, meh I cerita
SIAPA YANG PERLUKAN BULK SMS?



Perkhidmatan Bulk SMS sememangnya sangat efektif dalam proses hebahan. Ia akan memberikan advantage kepada golongan PENIAGA/PENGUSAHA/AGEN INSURANS/UNIT TRUST misalnya, untuk memberitahu tentang produk terbaru kepada pelanggan.


Pihak SEKOLAH juga tidak lagi perlu menghantar surat melalui anak-anak mereka. Melalui Bulk SMS, semua info boleh dihantar terus kepada ibu bapa dengan hanya satu klik.


ANDA juga boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk jemputan majlis, ucapan hari perayaan dan SMS harian semurah 9 sen.

Kalau korang nak tau lebih lanjut tentang servis ni, boleh lah tengok sendiri dekat website doang ekk! Dan siapa-siapa yang gila SMS, boleh lah layan servis neh jugak!

MEMANG BERBALOI KOT! :)
Klik SINI!

Bai!


Photobucket