.anak jiran rumah sebelah kena dera!??

Salam Readers~

Intanurulfateha away? Away lah sangattttt! ;D Mood untuk ber-blogging tak pernah habis walaupun lusa dah final. Kuikuikui~ Macam kesian pulak blog neh tak ber-update. I lapar. Dekat dapur dah tak ada makanan untuk di masak. Yang ada maggi jer kot. Alaaa tak best lah makan maggi. T___T Lapar Lapar Lapar!!!

KFC atau MCD?
MCD support Yahudi.

Jadi, nak makan KFC lahh! ;D

Actually, I nak gossip sikit nehh. Semalam housemate I yang tak balik rumah weekend lepas cerita, yang doang dengar budak menangis dan bunyik kena pukul time malam weekend tuh. Bukan nak busy body, tapi kan kalau dah tau rumah dekat-dekat sampai malam-jumaat-bising-pun-boleh-dengar-kuikuikui ape cerita? Lepas tuh dengar macam bunyik perempuan dewasa menangis.

Eh, yang ini bukan rumah abang-rumah-sebelah tauu.. Abang-rumah-sebelah tuh rumah dia sebelah kiri. Yang ini sebelah kanan. Oh yer, kami satu rumah sudah buat keputusan tak jadik mengorat abang-rumah-sebelah atas sebab-sebab tertentu. Wuuuuu~~~ *cheh, padahal dah kena bising sebab menggatal dengan lelaki laen walaupun dah ada boyfriend yang superman eh tak tak, super baek dan hensem heeeeee~

Sambung pasal anak orang sebelah rumah I balik.. Rumah sebelah kanan yer tuan-tuan dan puan puan.. Actually tak tahu lah betul ke tak kena dera.. Maybe budak tuh degil, sebab tuh kena pukul.. Ala, I pun masa kecik penah gak kena rotan.. Kuikui.. Tapi kan, kalau ye pun nak marah atau pukul, jangan lah sampai jiran sebelah rumah dengar.. Tak maniss gituuu.. Huuu~ Jom layan gambar pulak macam biaseee~

Ni lah budak yang kena dera tuu
Kuikuikui~

Eh mana de.. Ini danial. Beliau neh penyelamat kereta Pak Haji si owner rumah sewa I neh daripada terlanggar dinding. Tapi kesian dekat danial neh kan.. Diam jer dok kat situ. Hehehe.. Ok lah, sampai sini saja ruangan gosip.. Nak continue study. Lusa dah exam! Wuuuuu~~ T___T

Bai!

Photobucket