.selamat hari ibu & selamat hari jururawat mama!

Salam Readers~

Gambar dekat atas ni gambar mama I. Yang pakai baju warna merah jambu tuu. Eh eh, bukan yang pakai baju merah jambu yang tengah terbongkang itu yerr. Itu rasaksa gorilla yang buas yang sedang mimpi berada di alam mickey mouse club house. Err ok, I mengaku itu adik I.. Tak senonoh kan tidur macam tuh. Huhuhu. Errr...I saja sebut merah jambu sebab chacha suka sebut merah jambu instead of pink! Hehe~

Hah, wanita cantik inilah mama I. Cantikkan mama I? Heeee... Mama, duit belanja mingguan naik lagi heh! Hakhak~

Ok, ini anak beliau yang perasan cantik. Err I tau I tak seputih mama. Gambar seterusnya akan menjelaskan kenapa I tak seputih mama. Teehehehehhe~~

Ini abah I. Abah yang terbaekkk di dunia! Cakap jer lah nak makan apa, confirm dia belikan. Baru tadi I cakap KFC ada ayam baru which is black pepper. Mintak-mintak esok abah belikan! Hikss~ Abah I memang tak suka senyum dalam gambar. Seorang pegawai polis mesti serius! Mana boleh senyum senyum! Haha~

Dan gambar terakhir, gambar anak mama dan abah yang comel. Sekian! Hakhak~ Ape kejadahnya I cerita tentang semua gambar? Haha! Actually gambar-gambar neh time kami semua dinner @ Corus Paradise Hotel PD time family day hari tu. Dah dah, tak payah nak membebel lagi. I just nak wish kat mama I;

Happy Mothers Day
and
Happy Nurses Day


ILYSM MAMA! =)

Photobucket