.sabun ajaib!

Salam Readers~

Inilah ubat hai cukup istimewa
Kalau salah sapu bangun pagi hilang nyawa
Obat batuk kering batuk basah demam selsema
Mari beli obat ini
Gerenti puas hati

Hai obat hai obat mari beli obat
Kalaulah terlambat tak dapat
Hai obat hai obat mari beli obat
Kalaulah salah obat melompat

Hakhakhak~ Still remember this song? I pun tak hafal lirik sangat. Ni pun google jerr Huhu~ Actually I nak promote produk kawan I masa I diploma dulu. Nama dia Nadzirin. Sekarang ni, dia buat bisness Sabun AQURA. Sabun neh dah famous dah sekarang and dah keluar TV pun. Dekat Tv1 dan MHI di TV3 Kalau ada siapa-siapa pernah dengar, sila angkat tangan. Eh, tak pernah ker? T___T

Ok, meh nak cerita. Sabun neh kan magik tau. Dia boleh buat kita tahan mengantuk. Bagus lah untuk student. I ada terbaca satu testimonial. Dia cakap, dia selalu mengantuk walaupun baru pukul 11. Tapi since dia pakai sabun neh, dia dapat berjaga sepanjang hari and tak ngantuk langsung time kuliah! Magik kan? Hakhak~

Sabun neh bukan jer sesuai untuk student, untuk yang dah bekerja pun boleh jugak~ So, kalau korang berminat, boleh klik SINI untuk mengalami pengalaman magik ini sendiri. I pun nak try jugak! Huhu~ Dan yang best nya, kita pun boleh earning money sehingga RM1000 seminggu! Wuuuu~ Pakcik kayoooo... Boleh kahwin cepat macamneh! Hakhak~

Dan lagi satu, bila korang register, korang boleh dapat laptop DELL! Wahh! Best! So, kalau berminat, boleh klik SINI atau klik jer iklan dekat bahagian atas blog I tu. Iklan-iklan lain pun, anda di jemput untuk klik. Heee~

Bai!

Photobucket